Език
Количка

Обадете ни се

0897 874248

Резултати от тестове

      От екипът на ITX.bg проведохме редица тестове на любимите ви мини компютри, с цел графичнo да ви представим съпоставка на производителността им. Използвали сме широко разпространени и популярни тестове, за да имате възможността да придобиете реална представа как посочените модели се справят в процесорно и графично интензивни задачи спрямо на практика всеки друг компютър. Всички модели Intel® NUC са екипирани с 8GB оперативна памет и 128GB SSD и са тествани под 64-битова версия на Windows 10. MINIX NEO Z64W е в стандартната си конфигурация от 2GB памет и 32GB SSD и е тестван под 32-битова версия на Windows 8.1 with Bing, което прави невъзможно устройството да премине 64-битовите бенчмаркове.

Geekbench 3 е cross-platform бенчмарк, разработен от Primate Labs, предоставящ широк набор от тестове, проектирани бързо и точно да оценят процесорната производителност.

ПО-ВИСОКИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ПО-ДОБЪР


FurMark е интензивен OpenGL бенчмарк, използващ fur (козина, англ.) рендъринг алгоритми, за да оценят графичната производителност.

ПО-ВИСОКИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ПО-ДОБЪР
PRESET: FULL HD


Cinebench e cross-platform бенчмарк, базиран на CINEMA 4D анимационния софтуер на MAXON. Тестът оценява както процесорна мощ, така и графична.

РЕЗУЛТАТИТЕ ПРИ OPENGL СА В 'КАДРИ В СЕКУНДА'
ПО-ВИСОКИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ПО-ДОБЪР


Novabench е цялостен бенчмарк на системата. Тестват се процесор, памет, 3D графика и диск.

ПО-ВИСОКИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ПО-ДОБЪР


Стрес тестът подлага на максимално натоварване всички компоненти на системата. Резултатите в графиката по-долу са след 60 минутен тест.

РЕЗУЛТАТИТЕ СА В ГРАДУСИ ПО ЦЕЛЗИЙ
ПО-НИСКИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ПО-ДОБЪР

 

Изготвил:
Михаел Чолаков
ITX.bg, LIMITED